Programe de finanțare derulate de Agenția Națională pentru Protecția Familiei


Agenția Națională pentru Protecția Familiei derulează următoarele programe de finanțare:


I. Programele de interes național (PIN), aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 197/2006, cu modificările și completările ulterioare:


1. Susținerea sistemului de servicii specializate prin finanțarea în parteneriat de proiecte destinate dezvoltării și menținerii unităților pentru prevenirea și combaterea violenței în familie - PIN 1;


2. Dezvoltarea serviciilor de recuperare și reintegrare socială destinate agresorilor familiali – PIN 2.


Vizualizați aici mai multe detalii privind programele de interes național și selecțiile publice de proiecte.


II. Programul pentru victimele violenței în familie, componentă a Proiectul de Incluziune Socială (PIS), Partea III - Programe de asistență socială, finanțat din împrumutul acordat Guvernului României de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD), în conformitate cu prevederile Acordului de împrumut nr. 4825 RO încheiat între România și BIRD și ratificat prin Legea nr.40/2007.


Vizualizați aici mai multe detalii privind Programul pentru victimele violenței în familie, componentă a Proiectul de Incluziune Socială (PIS) și selecția publică de proiecte organizată în vederea înființării a 16 centre noi destinate victimelor violenței în familie.